Recepty
Sytý a chutný cholodets, který se dobře zmrazí a má zlatavou barvu, lze uvařit za pouhou hodinu. Choloděc byl vždy považován za sváteční pokrm, ale většina
Naše prababičky znaly jednu tajnou přísadu. V dobách, kdy ledničky ještě nebyly běžnou součástí každé domácnosti, bylo uchování marmelády až do jara považováno
Foto: z otevřených zdrojů Chutnou a výživnou polévku s taveným sýrem si zamilují i ti, kteří nejedí první chody. Polévka s taveným sýrem je tak chutná, že ji.
Ilustrace / Foto: z otevřených zdrojů Dnes rozvážkové služby fungují i v relativně malých městech, takže pizzu si může dát každý bez výjimky.
Křehké kotlety v aromatické rajčatové omáčce se doslova rozplývají na jazyku. Pokud se vám obyčejné kotlety zdají příliš suché a bez chuti, přidejte k
Foto: z veřejných zdrojů Najednou můžete připravit dostatek příloh pro celou rodinu. Těžko si lze představit jednodušší a línější pokrm než brambory v troubě.
Budete se divit, ale s touto technikou jsou chebureky naprosto vždy vynikající. Dvě nejoblíbenější varianty, jak připravit těsto na chebureky, jsou použití vařící vody.
Foto: z veřejných zdrojů Smažené kuře v sójové omáčce je opravdovou pochoutkou všedního dne Často hledáme recepty, které nám umožní připravit něco chutného
Existuje mnoho způsobů, jak připravit bohatou polévku s hodpodge. Solanka je hustá polévka, která se začala vařit v 15.-17. století. Předpokládá se, že
Jejich příprava nezabere tolik času, jak by se mohlo zdát. Smažené koláče s jakoukoli náplní jsou hitem na stole, protože se dlouho nezdrží a za pár minut jsou.